Informatiepagina's

Bouwbedrijf Bunschoten-Spakenburg

Spakenburg is vroeger een vissersdorp geweest aan de zuiderzee. Samen met Eemdijk en Zevenhuizen maakt het deel uit van de Gemeente Bunschoten. Het verschil tussen Bunschoten en Spakenburg is dat Bunschoten een boerendorp was en Spakenburg een vissersdorp. Door verschillende nieuwbouw wijken zijn de gemeenten aan elkaar gegroeid.
 

Karakter

Voetbal is een grote passie voor veel mensen in Bunschoten Spakenburg mede dankzij de twee amateurvoetbalclubs; de Ijsselmeervogels (De rooien) en SV Spakenburg (De blauwen). De rivaliteit tussen de twee clubs is groot en ditzelfde geldt voor de fans. Ook de klederdracht is erg karakteristiek voor Bunschoten-Spakenburg, hoewel deze in steeds mindere mate gedragen word. Verder heeft Bunschoten-Spakenburg een protestants christelijk karakter.
 

Mogelijkheden

Heijnen Bouw is erg actief in Bunschoten-Spakenburg. De mogelijkheden zijn groot vanwege de verschillende typen panden in Bunschoten-Spakenburg. Nieuwbouw heeft ervoor gezorgd dat Bunschoten en Spakenburg naar elkaar zijn gegroeid en nog steeds liggen er genoeg mogelijkheden voor nieuwbouw in Bunschoten-Spakenburg. Ook voor Renovatie en aanbouw liggen er in Bunschoten-Spakenburg genoeg mogelijkheden. Heijnen Bouw heeft al verschillende projecten zowel in nieuwbouw, als aanbouw en renovatie succesvol afgerond.


Share our website