Informatiepagina's

Bouwonderneming Eemdijk

Centraal gelegen

Eemdijk is een centraal gelegen dorpje in Utrecht wat ongeveer 800 inwoners telt. Eemdijk kent veel groen en is doorvoor bij uitstek geschikt voor fietstochten en wandelingen. Eemdijk ligt net buiten het gooij wat de prijs aantrekkelijk maakt. Eemdijk ligt aan de Eem en heeft hier een pontje over varen.Eemdijk ligt in de buurt van het gezellige Bunschoten-Spakenburg en de stad Amersfoort, wat de locatie geschikt maakt om rustig te wonen maar toch in de buurt te zijn van levendigheid in de dorpen en steden eromheen.
 

Mogelijkheden

Met verschillende vrije kavels is Eemdijk geschikt voor nieuwbouw. Eemdijk is goed bereikbaar via de a1 en a27 waardoor grote plaatsen makkelijk bereikbaar zijn. Ook heeft Eemdijk een basisschool en 3 kerken. Er zijn verschillende oudere panden aanwezig in Eemnes die geschikt zijn voor renovatie, heeft u een oud pand of bent u een liefhebber, dan zijn er verschillende mogelijkheden voor renovatie en/of uitbouw.

Nieuwbouw Eemdijk

Nieuwbouw Eemdijk 74
 

Contact

Wilt u een nieuw huis laten bouwen in Eemdijk, of wilt u een bestaand huis laten renoveren en/of uitbouwen, neem dan contact met ons op.

Heijnen Bouw heeft al meerdere succesvolle (nieuw) bouw projecten afgerond in Eemdijk met grote tevredenheid van de klanten.


Share our website